Dromen, dromen, ik heb ze. Vaak kan ik niet onthouden wat ik heb gedroomd en als ik het wel weet te reproduceren, vraag ik mij af wat ze betekenen. Voor mijn wake-up call was aandacht schenken aan het fenomeen wakker worden met een gedachte, alias droom, geen bezigheid waar ik tijd in stak. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat sommige dromen een symbolische waarde hebben en dat sommige van mijn dromen een op een uitkomen. Ik heb geprobeerd te achterhalen of het uitkomen van een droom gerelateerd is aan tijd en zo ja is dat te manipuleren? Waarom zie ik de betekenis niet van iedere droom en waar ligt de grens tussen symboliek en waarheid? Na intens zelfonderzoek ben ik erachter gekomen dat ik degene ben die de grens bepaalt en invulling geeft aan het gemanifesteerde. En tijd, tja…die is oneindig en geduldig.

De zoektocht naar mijzelf in combinatie met mijn dromen heeft mij op een bijzonder pad gebracht. Waarom doe ik wat ik doe? Op mijn weg met mijn missie, verschenen in een droom, besef ik steeds vaker dat synergie in iedere vorm of betekenis van groot belang is.

Synergie, het effect van twee om meer samenwerkende of gecombineerde organen of functies die groter is dan de som van de effecten die elk van de organen of functies alleen zou kunnen opwekken.

Het inzien van de betekenis van een droom of gedachte als gevolg van verschillende samenwerkende onzichtbare krachten of zichtbare effecten maakt dat ik vandaag muziek kan maken.

Ik hoor het en luister aandachtig.